aop.png
Het boekhoudprogramma
Afgestemd op parochies en op pastorale eenhedenEenvoud
Journalier-NL.png
Even gemakkelijk als het invullen van cijfers in een tabel !

Het programma is duidelijk want ontworpen vanuit het standpunt van de gebruiker : er is geen kennis van boekhouden noodzakelijk.
De interface is intuitief en een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid hulpbestand beantwoordt al uw vragen.

De in reële tijd berekende balans blijft altijd in evenwicht.Kracht
Terwijl het altijd even eenvoudig blijft, past het programma zich aan de specifieke eisen van elke parochie aan : het beheert de groeperingen van parochies, de pastorale eenheden, genereert de opvolging van de offerandes en de fiscale fiches van iedere celebrant afzonderlijk, beheert natuurlijk ook meerdere bankrekeningen, en indien inkomsten of uitgaven toegewezen worden voor speciale doeleinden, maken de gegenereerde rapporten het mogelijk om deze bedragen op een analytische manier te visualiseren.

Op verzoek, berekent het programma een voorlopige balans en kan nagaan of de uitgaven binnen het kader van een eventueel toegekend budget blijven.

couteausuisse-NL.png
Nauwkeurigheid
Precision.jpg Dankzij een Wachtrekening en het nauwkeurig beheer ervan, worden alle bedragen herkend en geen enkel bedrag waarvan de herkomst vergeten wordt, zal in de boekhouding oplopen !
De onmiddellijke vergelijking van de boekhouding met de rekeninguittreksels garandeert een correcte boekhouding tot op de cent gedurende het ganse jaar.
Bovendien laat het administratieve beheer toe om documenten aan elke boekhoudbeweging vast te maken : dit is de volgorde die in de ondersteunende documenten van de boekhouding wordt gegarandeerd !


Beveiliging
securite-NL.png
De software, die de interface op Excel of Windows gebruikt, beschermt de formules en het boekhoudprogramma : het overschrijven van formules of de onbedoelde of opzettelijke wijziging van de boekhouding is onmogelijk.
Deze boekhouding, 'in dubbele boekhouding' genereert een balans met behulp van de codes uit de MAR (Minimum Algemeen Rekeningstelsel).


Sociabiliteit
De software werkt lokaal, internettoegang is niet nodig.

Voor diegenen die het wensen kan de software toch gebruikt worden op het internet, dit maakt het mogelijk dat meerdere, verschillende personen toegang krijgen tot de software.
MultiUtilisateurs-NL.png
lescigognes.png
Prijs
De software wordt u ter beschikking gesteld mits een jaarlijkse bijdrage van 90 € die geeft toegang tot :
  - de software,
  - hulp bij elke vraag inzake het programma ,
  - en gratis updates

Deze bijdrage stelt de vzw Les Cigognes in staat om sociale acties uit te voeren voor de meest behoeftige personen.Bestellen ...Nog meer informatie ...

© Copyright 2017 De ooievaars vzw - Alle rechten voorbehouden Sponsors